EL CAMINO
WspierajCHRZEŚCIJAŃSKIE GRANIE FESTIWAL MUZYKI CCM 2018 WARSZAWA ?? LISTOPADA

Polecamy: Koncert ks. Andrzeja Daniewicza (La Pallotina) – 21 lipca 2017

EL CAMINO

 

Już jutro, 21 lipca o g.20.30 odbędzie się KONCERT KS. ANDRZEJA DANIEWICZA (wokalista, pianista,gitarzysta, kompozytor, autor utworów m.in. w zespole LA PALLOTINY). W tym dniu mija 502 rocznica urodzin Filipa Neri. Święty jest patronem fundacji „Chrześcijańskie Granie”.

Zespół La Pallotina to jeden z najciekawszych pop-rockowych zespołów grających muzykę z dobrym przesłaniem w Polsce.

Bilety: 20 zł (w tym: herbata). Bilet grupowy powyżej 10 osób – po 15 zł.

Docelowo, Marszałkowska 34/50
www.facebook.com/docelowo.warszawa

 

ks. Andrzej Daniewicz (ur. 20 kwietnia 1968) – ksiądz pallotyn, gitarzysta, pianista i wokalista; absolwent Wydziału Kompozycji, Interpretacji, Edukacji i Jazzu Akademii Muzycznej w Katowicach. Autor trzech płyt solowych, jednej z grupą Silence i dwóch z grupą La Pallotina, której jest liderem. Mieszka w Warszawie przy parafii na ul. Skaryszewskiej.

Związany z ruchem oazowym, był autorem muzyki do tzw. piosenek roku w latach 1996, 1997, 1999 i 2006. Jest duszpasterzem środowisk twórczych.

Dyskografia
1995 – Z tamtej strony drzwi (Wydawnictwo Królowa Apostołów)
1998 – Trasa wokół Słońca (Deo Recordings)
2004 – (z grupą Silence) Jesteś blisko, jesteś wszystko (Deo Recordings)
2007 – Gorzkie żale
2008 – (z grupą La Pallotina) Pusty plac (vivisound)
2010 – (z grupą La Pallotina) Urodzisz się od nowa (vivisound)

2013 – (z zespołem La Pallotina) Alter (vivisound)

 

WSPIERAJ FUNDACJĘ CHRZEŚCIJAŃSKIE GRANIE, WSPIERAJ FESTIWAL CHRZEŚCIJAŃSKIE GRANIE! WSPIERAJ MŁODĄ SCENĘ MUZYKI CHRZEŚCIJAN!

JUŻ DZISIAJ MOŻNA WESPRZEĆ ORGANIZACJĘ VII FESTIWALU CHRZEŚCIJAŃSKIE GRANIE POPRZEZ WPŁATY NA NASZE KONTO: 46 1050 1012 1000 0090 3065 9909, FUNDACJA „CHRZEŚCIJAŃSKIE GRANIE”, UL.DEWAJTIS 3, 01-815 WARSZAWA (TYTUŁEM: DAROWIZNA NA CELE STATUTOWE). ZA WSZELKI DAR SERCA DZIĘKUJEMY!

INFORMACJE O FESTIWALU BĘDZIE MOŻNA ZNALEŹĆ NA STRONIE WWW.FESTIWAL.CHRZESCIJANSKIEGRANIE.PLFESTIWAL CHRZEŚCIJAŃSKIE GRANIE ODBĘDZIE SIĘ 26 LISTOPADA W WARSZAWIE. WYSTĄPIĄ: GOSPEL RAIN, MUODE KOTY, PLAY & PRAY, TOMASZ JASIŃSKI MUSIC ORAZ ZESPOŁY BIORĄCE UDZIAŁ W KONCERCIE PREMIERY 2017. WYDARZENIE ROZPOCZNIE EUCHARYSTIA NA ARENIE URSYNÓW. ZAPRASZAMY NA WIELKIE UWIELBIENIE PANA BOGA.

 

Zmieniaj z nami muzykę chrześcijańską w Polsce!!!
Wspieraj FUNDACJĘ „CHRZEŚCIJAŃSKIE GRANIE”:

Nr konta: 46 1050 1012 1000 0090 3065 9909

(TYTUŁEM: DAROWIZNA NA CELE STATUTOWE)

WWW.FUNDACJA.CHRZESCIJANSKIEGRANIE.PL

EL CAMINO

Add a Comment

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *